Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hier presenteren we onze nieuwste technieken en ontwikkelingen. Stinkfinger leeft, borrelt en spartelt. Op deze plek kunt u een kijkje nemen in onze gaarkeuken. Veelal technieken die u misschien nog niet eerder heeft gezien, maar die uw manier van presenteren radicaal kunnen veranderen worden hier gepresenteerd.
Al meer dan anderhalf jaar is Stinkfinger bezig met Augmented Reality. Als pionier van deze techniek, zijn we tegenwoordig in staat om 3d animatie, video en audio in de AR te implementeren! Deze presentaties zijn zowel online als stand alone offline te gebruiken. Met deze techniek kan je verwondering in je handen toveren... Wil je er meer over weten neem dan gewoon contact met ons op!
Kijk hier voor voorbeelden
a
Stinkfinger beats Google!
In ons lab zoeken we continu naar nieuwe presentatietechnieken. Een van deze technieken is 360 film. Wij kunnen op locatie registraties maken, die daarna tijdens het afspelen interactief zijn. Door middel van de muis kan de bezoeker binnen het filmpje 360 graden om zich heen kijken! Probeer het maar eens!
Kijk hier voor voorbeelden
RFID Magic,
Rfid is een techniek die ook gebruikt wordt bij de OV-chipkaart. Stinkfinger ziet hierin de mogelijkheden om draadloos audio en video op te roepen. Stelt u zich voor dat u een foto op tafel legt en een audio of video bestand begint met afspelen. Hierdoor verandert de user interface van knoppen naar fysieke objecten.

Klik voor een voorbeeld
Interactief Boek
Stinkfinger producties heeft een interactief boek ontwikkeld, waar verhalen in gebundeld kunnen worden. Mensen kunnen online hun verhaal schrijven, waarna dit digitaal gepresenteerd kan worden. Zowel teksten als Multimedia kunnen in het boek gebundeld worden.

Klik voor een voorbeeld
QR Route
Al een paar jaar geeft Stinkfinger lezingen over de nieuwste technieken. Veel vragen rond QR-codes komen daar keer op keer in terug. De QRcode is een variant op de barcode waarmee via een smartphone internetinformatie opgeroepen kan worden. Stinkfinger kan hiermee voor u leuke QR routes verzorgen.

Klik voor een voorbeeld